Presentació
Em dic Jordi López, sóc de Blanes i m'agrada molt la fotografia. Arran d'aquesta afició, vaig obrir un bloc anomenat ‘El meu bagul’ on des de fa deu anys, hi vaig publicant els meus treballs i intento que siguin el màxim d’atractius per la gent que el visita.

Un dia, remenant per casa, vaig trobar fotografies antigues dels pares i vaig pensar que podia obrir un espai per exposar-les. Amics i parents també m'han passat fotos de les seves col·leccions i ara mateix en tinc forces. Si algú té fotos d'aquells temps i me les vol enviar, que es posi en contacte amb mi mitjançant el formulari de contacte del bloc. La idea és engrandir la col·lecció i que tothom en pugui gaudir.

Aquesta era la primera idea. A poc a poc aniré posant altres temes relacionats amb la nostra vila (Retalls de la nostra història, Motius de Blanes, festes i tradicions, etc.), per així poder fer un petit calaix de sastre relacionat amb el nostre municipi.

Com no sóc historiador ni periodista i només ho faig per hobby, molta informació d'aquest bloc l’he buscat per internet (Viquipèdia, pàgines web, revistes digitals,...). Com he dit abans, vull fer un lloc web on tothom que entri, s'hi senti a gust.

Vull agrair a Francisco Ros i Esteve Burcet per cedir-me fotos de la seva col·lecció. També comptarem amb la col·laboració de la Maria López Moya, jove periodista que ha estat part de l’equip de redacció de la quasi centenària revista Recvll i va escriure al llibre publicat l’any 2017 “Blanes vist de prop” on diferents blanencs relataven aspectes de la vila.

També vull agrair al Josep Valls, que m'ha enviat els articles que el seu pare, Domènec Valls i Coll que va escriure a la revista Actual. Aquests escrits parlen sobre temes molt interessants i de tradicions de la nostra vila.

Desitjo que tot aquest muntatge que avui començo vagi a més i que la gent que passi per aquí pugui gaudir amb el seu contingut.PD: Si hi ha alguna foto en què surt el familiar d'algú o que hagi escrit algun article i no vol que surti en aquest lloc web, només ha de posar-se en contacte i ho eliminaré sense cap problema.JA HO SAPS, AMOR,

QUE JO T'ESPERO SEMPRE

Martí Amagat


T'espero quan al mar el sol s'enfonsa

i quan el vell quillat se'n torna a jóc.

T'espero sempre,

t'espero sempre,

dempeus a l'escullera del meu cor"